Tietoa Minusta

Tervetuloa asiantuntijoiden ylläpitämälle infektiofoorumille. Täältä löydät parhaan tiedon infektiotaudeista ja niiden hoidosta sekä ehkäisystä.

Sivustoa ylläpitää ryhmä lääkäreitä, joiden ammattitaito, asiantuntemus ja osaaminen ovat käytössäsi. Infektiotaudit on mahdollista saada kuriin oikealla ennaltaehkäisyllä, ja infektiotautien ennaltaehkäisy onkin tämän foorumin yksi pääteemoista.

Sivustolta löydät ohjeet tartuntatautien ehkäisyyn, tunnistamiseen ja torjuntaan. Saat meiltä tietoa oikeanlaisesta hygieniasta, ja muista infektiotautien ennaltaehkäisyyn liittyvistä vinkeistä ja ohjeista.

Infektiotaudit ovat bakteerien, sienten ja virusten aiheuttamia tauteja. Infektio synnyttää ikävän tulehdusreaktion, mikä voi ilmetä esimerkiksi verimuutoksina ja hengitysteiden limakalvoilla.

Saat meiltä apua inhottavan taudin iskiessä, ja ohjeet sekä neuvot siihen, miten voit helpottaa oloasi ja lyhentää taudin kestoa. Lasten sairastuminen on aina ikävää.

Löydät sivustolta tietoa myös siitä, miten voit hoitaa pientä lasta tämän sairastuessa ja ehkäistä taudin leviämisen muihin perheen jäseniin. Infektiotauteja on mahdollista vältää, ja taudin iskiessä olo helpottaa. Infektiofoorumi kertoo sinulle, miten se onnistuu! Tervetuloa oppimaan ja saamaan vinkkejä infektiotaudeista.

Infektiofoorumi on paras sivusto löytää tietoa infektiotaudeista. Sivustoa päivitetään aktiivisesti, joten kannattaa vierailla foorumilla tiuhaan!